لیست اختراعات نرجس ملايجردي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1390/06/15
تاریخ ثبت: 1390/06/15
خلاصه اختراع:

رنگ هسته ها در طولاني مدت و فاسد نشدن محلول رنگ آميزي و قلبليت استفاده در طولان مدت از ديگرمحسنات اين طرح مي باشد . اميدواريم با فراگير شدن اين طرح، شاهد آموزش بهتر هسته سلول به عنوان مهمترين اندامك سلول باشيم . براي استخراج عصاره گياهان بنفش كافيست كه بخش بنفش رنگ گياه را داخل هاون چيني گذاشته و با له كردن آن و پاره شدن غشاي سلول و غشاي واكوئل باعث خارج شدن عصاره شويم . با هرگياه بنفش كه آزمايش كنيم نتيجه يكسان بدست مي آيد زماني كه عصاره گياه به خوبي خارج شد به دليل غليظ بودن محلول و عدم عبور آن از كاغذ صافي براي جدا سازي ذرات جامد از افشره گياه با كمي آب آن را رقيق مي كنيم سپس از كاغذ صافي عبور مي دهيم حال افشره به دست آمده مدتي حرارت داده با غليظ شود عصاره غليظ بدست آمده را به سه بخش تقسيم كرديم ، و در لوله هاي آزمايش مجزا ريختيم ، به لوله آزمايش اول چيزي نيفزوديم ، به محلول شماره دوه يك ميلي متر مكعب اسيد كلريد ريك كه در همه آزمايشگاه هاي مدارس موجود است، اضافه ميكنيم تا محلول را اسيدي كنيم ، عصاره گياه با افزوده شدن اسيد كلريدريك به آن ، قرمز روشن مي شود به محلول شماره سه مقداري هيدروكسيد پتاسيم مي افزاييم اين بارمحلول به رنگ سبز تيره در مي آيد. اكنون سه لوله آزمايش داريم كه اولي عصاره خنثي دارد ، دومي عصاره اسيدي و سومي عصاره قليايي دارد. حالا كافي است به عنوان مثال نمونه هايي از اپيدرم پياز خوراكي تهيه كنيم به ترتيب و با كمك سرنگ به زير هر نمونه مقداري از محتويات لوله ها را بيفزاييم با اين ترتيب كه : به نمونه اول از لوله آزمايش اول ، به نمونه دوم از لوله آزمايش دوم و به نمونه سوم از لوله آزمايش سوم ماده رنگي اضافه مي كنيم و حدود ده تا پانزده دقيقه صبر كنيم تا هسته رنگ بگيرد . اضافه رنگ موجود روي هر لام را با آب فشان مي شوييم و با بزرگ نمايي هاي مختلف نمونه ها را مطالعه مي كنيم.

موارد یافت شده: 1